Radio Skanstull – uusi radioasema ja kohtaamispaikka Tukholmassa

Keskellä Tukholmaa Skanstullin siltojen alla, lähellä Södermalmia ja Gullmarsplania erottavia vesiä, on jo vuodesta 2009 toiminut Trädgårdenin monitoimikeskus ja Under Bron -klubi – kohtaamispaikka jossa musiikki, taide, ruoka, juoma ja tunnelma ovat keskiössä. Nyt vaikuttajat Skanstull-ilmiön takana lanseeraavat täysin uuden ravintolan ja radiokanavan: Radio Skanstullin.

Radio Skanstull on internetradio, jota livestreamataan osoitteessa www.skansfull.fm. Lähetykset tehdään samannimisestä ravintolasta, joka sijaitsee Norrmalmin kaupunginosassa osoitteessa Regeringsgatan 71.

”Trädgården sekä Under Bron ovat viimeisen vuosikymmenen ajan jakaneet nuorten populäärikulttuuria eri muodoissa ihmisille, jotka kuuntelevat ja ovat uteliaita. Kun nyt saimme mahdollisuuden tehdä kaiken tämän tiivistetyssä muodossa pääkaupunkimme sydämessä, otamme vastuun ihmisten mielenkiinnon herättämisestä luovuuden ja uteliaisuuden keinoin. Tavoitteemme on saada ihmiset miettimään omaa elämäänsä, löytämään uusia polkuja ja ennen kaikkea kuuntelemaan.” kirjoittaa Noah Gibson, yksi projektin aloittajahenkilöistä.

Radio Skanstull on avoinna kuutena päivänä viikossa klo 07.00-02.00. Avajaisviikkoa vietetään 3.-8. maaliskuuta, jolloin radiossa ja ravintolassa on paljon mielenkiintoista ohjelmaa aamusta iltaan. Lue lisää avajaisviikon ohjelmasta täältä (ruotsiksi).

Lähde: Rodeo Magazine, lue alkuperäinen artikkeli täältä (ruotsiksi).

Tough Viking on suurin Pohjoismaissa järjestettävä extreme -estekilpailu. Esteet muodostuvat muun muassa vedestä, jäästä, sähköstä, piikkilangasta ja mudasta. Kilpailuun voi osallistua yksin taikka kahden hengen joukkueena. 

Tänä vuonna järjestetään 3 eri pituista kilpailua:

26.4.2014 Slottskogen, Göteborg, 7,5 km

10.5.2014 Hagaparken, Tukholma, 7 km

30.8.2014 Gärdet/Djurgården, Tukholma, 15 km

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tapahtuman kotisivuilla:  www.toughviking.se

Video on viime vuoden Tukholmassa järjestetystä Tough Viking - juoksusta.