Radio Skanstull – uusi radioasema ja kohtaamispaikka Tukholmassa

Keskellä Tukholmaa Skanstullin siltojen alla, lähellä Södermalmia ja Gullmarsplania erottavia vesiä, on jo vuodesta 2009 toiminut Trädgårdenin monitoimikeskus ja Under Bron -klubi – kohtaamispaikka jossa musiikki, taide, ruoka, juoma ja tunnelma ovat keskiössä. Nyt vaikuttajat Skanstull-ilmiön takana lanseeraavat täysin uuden ravintolan ja radiokanavan: Radio Skanstullin.

Radio Skanstull on internetradio, jota livestreamataan osoitteessa www.skansfull.fm. Lähetykset tehdään samannimisestä ravintolasta, joka sijaitsee Norrmalmin kaupunginosassa osoitteessa Regeringsgatan 71.

”Trädgården sekä Under Bron ovat viimeisen vuosikymmenen ajan jakaneet nuorten populäärikulttuuria eri muodoissa ihmisille, jotka kuuntelevat ja ovat uteliaita. Kun nyt saimme mahdollisuuden tehdä kaiken tämän tiivistetyssä muodossa pääkaupunkimme sydämessä, otamme vastuun ihmisten mielenkiinnon herättämisestä luovuuden ja uteliaisuuden keinoin. Tavoitteemme on saada ihmiset miettimään omaa elämäänsä, löytämään uusia polkuja ja ennen kaikkea kuuntelemaan.” kirjoittaa Noah Gibson, yksi projektin aloittajahenkilöistä.

Radio Skanstull on avoinna kuutena päivänä viikossa klo 07.00-02.00. Avajaisviikkoa vietetään 3.-8. maaliskuuta, jolloin radiossa ja ravintolassa on paljon mielenkiintoista ohjelmaa aamusta iltaan. Lue lisää avajaisviikon ohjelmasta täältä (ruotsiksi).

Lähde: Rodeo Magazine, lue alkuperäinen artikkeli täältä (ruotsiksi).