Nya Carnegiebryggeriet on panimo, ravintola ja baari, jossa ei tulla tarjoilemaan viiniä, vaan paikka tarjoilee asiakkaille valikoiman jännittäviä, uusia oluita. Carlsbergin, Brooklyn Breweryn sekä yksityisten sijoittajien omistama paikka keskittyy valmistamaan pientuotettuja laatuoluita erilaisiin vuodenaikoihin. 

image

(Logo: http://www.nyacarnegiebryggeriet.se/)


Panimossa yhdistyvät amerikkalaiset sekä ruotsalaiset panimoperinteet, joita muokataan kokonaan uudenlaiseksi tyyliksi. Panimon työntekijät ovat opiskelleet ja harjoitelleet oluen valmistuksen syvimpiä salaisuuksia Yhdysvalloissa. Nya Carnegiebryggerietissa valmistetaankin oluita, joita ei muualta maailmasta löydä.

”Ravintolassa on houkutteleva tunnelma, ja kaikki olutharrastajista pariskuntiin ovat tervetulleita. Lähituotettu olut tuo ravintolalle lisämausteen”, sanoo ravintolan keittiömestari Billy White.

Aluksi valikoimasta löytyy viisi erilaista olutta, jotka tuovat lisämausteen panimon ravintolan ruoka-annoksiin. Pullo-oluet ovat myynnissä myös Systembolagetissa, valituissa ravintoloissa sekä baareissa. Valikoimasta löytyy suosikit niin vaalean kuin tummankin oluen ystäville ja tavoitteena on tuottaa eri vuodenaikoihin sopivia kausioluita, jotka täydentävät myös panimoravintolan tarjoamia makuelämyksiä. Nya Carnegiebryggerietin tavoitteena on viedä olutvallankumous ympäri maailmaa. 

image

(Kuva: http://goo.gl/Avh2xQ)

Maltaitten ylijäämät toimitetaan Tukholmassa sijaitsevaan puhdistuslaitokseen, jossa siitä tehdään biokaasua, jota myöhemmin käytetään panimotalon lämmitykseen.

Nya Carnegiebryggerietin Facebook-sivuilla huhutaan, että panimo sekä ravintola tullaan avaamaan ennen huhtikuun puoltaväliä, mutta tarkka päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Nya Carnegiebryggerietin sijaitsee Tukholmassa osoitteessa Ljusslingan 15.

Lue lisää:

Kotisivut: http://www.nyacarnegiebryggeriet.se/

Instagramissa: http://instagram.com/nyacarnegiebryggeriet

Facebookissa: https://sv-se.facebook.com/NyaCarnegiebryggeriet

Linkit alkuperäisartikkeleihin (ruotsiksi ja englanniksi):

http://www.besoksliv.se/artikel/de-fixar-kaeket-pa-nya-bryggeriet-47211

http://brooklynbrewery.com/blog/news/new-brewery-stockholm/